Grillede peberfrugter i olie/eddikelage


Disse grillede peberfrugter er superlækre i en salat, som en del af et tapasbord eller sammen blot sammen med noget god pasta.
Jeg blev inspireret til at lave dem hos vores gode venner Sommer og Rikke, som altid serverer spændende og lækre ting - heriblandt grillede peberfrugter i olie/eddikelage.

De bliver kun bedre af at stå i køleskabet og trække, og de holder sig fint på køl i 14 dage.

Peberfrugter - det antal man ønsker at lave. Jeg lavede 5 peberfrugter
1 fed hvidløg pr. peberfrugt - evt. lidt flere, hvis smagen af hvidløg skal være mere gennemtrængende
Olivenolie
Æbleeddike - jeg bruger Meyers
evt. lidt finthakket frisk chili


Del peberfrugter i 3 på langs. Fjern kernerne og tryk stykkerne flade.
Læg dem på en bageplade og grill dem i ovnen til skindet bobler op og bliver sort.


Put de varme peberfrugter i en plasticposer og luk den.
Køl dem af i posen.
Når peberfrugter er kølet af, trækkes skindet af dem.
De flåede peberfrugter skæres i strimler og puttes i et glas med låg.

Skær hvidløgsfeddene i mindre stykker og kom dem ned til peberfrugter.
Tilsæt evt. chili.
Fyld glasset med olie og eddike (1 del eddike til 3 dele olie)

Luk glasset til og opbevar det i køleskabet.
Efter 1 døgn er peberfrugterne klar til at blive brugt.



Kommentarer