Nudelsalat version 2.0


Denne salat er ikke meget anderledes end den anden nudelsalat her på bloggen. Denne gang har jeg dog brugt lidt andre grøntsager og haft gang i juliennejernet. Jeg kan ikke forstå, hvordan jeg dog tidligere har levet uden sådan et :)
Salaten bliver supersprød og lækker og passer fortrinligt til små forårsruller - opskrift , thaifrikadeller - opskrift eller marineret grillet kyllingefilet.

 200 g. ægnudler 
1 stor rød snackpeber
2 gulerødder
1/3 agurk
1-2 blade hvidkål eller spidskål

1 håndfuld usaltede peanuts (kan købes i den lokale grønthandler)

Grøntsager i julienne
Dressing:
2 spsk. sød soya (gerne Ketjap Manis)
1 spsk. limesaft
1 spsk. sesamolie
1 spsk. sød chilisauce
1 fed presset hvidløg
1 spsk. friskrevet ingefær

Kog nudlerne efter anvisning på pakken. Skyl dem kort med kold vand og lad dem dryppe af.
Skær alle grøntsagerne i julienne (meget tynde stave)
Rør ingredienserne til dressingen sammen og vend den i grøntsager og nudler. Anret salaten på et fad
Rist peanuts på en hed tør pande. Vend hele tiden rundt i dem. De er færdige, når de har fået kulør.
Hak nødderne groft, drys dem ud over salaten og server straks.


Kommentarer