Hjemmelavede kyllingenuggets

Mine børn elsker McDonald's nuggets - desværre.
Heldigvis elsker de mine hjemmelavede nuggets ligeså meget. De er meget nemme at lave, og er superlækre - synes både børn og voksne herhjemme. Det er en rigtig fredagsret serveret med hjemmelavede kartoffelfritter og grøntsagsstave..mmmmm :)


Denne portion rækker fint til vores familie på 4

2 store kyllingefileter (ca. 400 g.)
1 æg
rasp
salt og peber
evt. lidt paprika.
Rapsolie til stegning

Skær kyllingefileterne i store tern (ca. 2x3 cm.) Bank dem flade med en kødhammer.
Bland rasp med krydderier i en dyb tallerken. Slå ægget ud i en dyb tallerken og pisk det sammen med en gaffel.
Vend kyllingestykker først i ægget og derefter i raspen.
Varm godt med olie op i en pande. Steg de panerede kyllingestykker i den varme olie i ca. 3 minutter på hver side. Læg dem på køkkenrulle, så overskydende olie bliver suget op.
Servér dem straks med det ønskede tilbehør.

Serveringsforslag:
Hjemmelavede fritter
BBQ-sauce - opskrift
Grøntsagsstave

Kommentarer