Champignonsuppe

En stor bakke champignon blev til denne gode suppe, som er lavet på under 30 minutter. Jeg var meget positiv overrasket over smagen og børnene var meget vilde med den også. 
Farven er ret utiltalende - lignede lidt flydende cement, men smagen opvejer det triste udseende :) 

1 løg
500 g. champignon
2 fed hvidløg
2 tsk. dijonsennep
1 spsk. hvidvinseddike
1 l. hønsebouillon
1 dl. piskefløde
evt. purløg
salt og peber

Server med rugbrødscroutoner eller sprødstegte bacontern

Skær løget i tern og champignon i kvarte.
Svits løg og hvidløg  i en smule olie et øjeblik.
Tilsæt sennep, hvidvinseddike, bouillon og champignon.
Kog suppen i 15 minutter. Blend den helt glat og tilsæt fløden.
Suppen kan evt. jævnes lidt, hvis man ønsker en lidt tykkere suppe.
Smag til med salt og peber


Kommentarer